سفارش تبلیغ
صبا ویژن





























سین هشتم

فراخوان بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر

2 تا 11 بهمن ماه 1388 تهران

 

برگزار کنندگان مرکز هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجمن هنرهای نمایشی ایران انستیتو بین‌المللی تئاتر

بیست و هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، سر آغاز دهه چهارم پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران با هدف انعکاس شایسته فعالیت سالانه تئاتر کشور، ایجاد زمینه تبادل وتجربه در سطح هنرمندان داخلی و خارجی در 14 بخش از 2 تا 11 بهمن ماه 1388 در تهران و سایر مراکز استان ها برگزار خواهد شد.

به نام خدا
‌اینک در آستانه دهه چهارم پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران به استقبال برگزاری جشنواره‌ای دیگر می‌رویم‌: « تئاتر فجر» رخدادگاه مناسبی است تا  پس از سه دهه حادثه، تلاش، تلاطم و فرآیندهای گوناگون، رویکرد جدی خود را در شعاع اندیشه های بلند انقلابی جلوه‌گر کند.
‌توجه جدی به میراث گرانقدر دینی و ملی کشور، پرداختن به موضوعات معاصر با محوریت ارزش‌های  اجتماعی، تولید آثار نمایشی مبتنی بر ویژگی‌های فرهنگی، اقلیمی، بومی، حمایت از تجربه های نوین در عرصه نمایش و تلاش برای پدیداری تئاتر ملی متکی بر معیارهای فرهنگی و هنری جامعه و واجد ارزش‌های هنری، انعکاس ارزش های متعالی در تاریخ انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و توجه به مسایل مربوط به جهان اسلام و تلاش برای شناساندن چهره واقعی فرهنگ ایران اسلامی به سایر فرهنگ‌ها، معرفی آثار نمایشی برتر جهان، ترجمه و عرضه شیو ه‌های اجرایی بدیع، همراه با تمرکز‌زدایی و توسعه کمی و کیفی آثار نمایشی از نکات اصلی حرکت تئاتر در آغاز این دهه و جشنواره بیست و هشتم خواهد بود.
   تئاتر کشور به لحاظ ایده، موضوع و نگاه، بی‌تردید به افق روشنی رسیده است. امیدوارم با همدلی و مشارکت فرهیختگان، ‌هنرمندان، صاحب نظران و اهالی محترم رسانه ها، حضور فعال و کیفی آحاد هنرمندان کشور را شاهد باشیم.

حسین پارسایی
دبیر جشنواره ‌
  
1. بخش مرور تئاتر ایران در سال 1387-1388
ستاد برگزاری بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با هدف ارایه کارنامه یک ساله تئاتر کشور در قالب نمایش‌های اجرا شده در طول سال، بخش مرور تئاتر ایران در سال 1387-1388 را برگزار می‌کند. گروه‌های نمایشی تهران، می توانند متقاضی حضور در این بخش باشند. همچنین گروه های نمایشی برگزیده جشنواره‌های تئاتر مناطق کشور نیز در این بخش حضور خواهند داشت.
 ? شرایط
ـ نمایش‌های این بخش باید در محدوده زمانی بهمن ماه 1387 تا دی ماه 1388 در یکی از سالن‌های عمومی تئاتر، وابسته به مرکز هنرهای نمایشی یا سایر سازمان‌های فرهنگی در تهران، حداقل 15 اجرا و در شهرستان، حداقل 5  اجرای عمومی (ویژه آثار متقاضی درجشنواره های تئاتر استانی و منطقه ای ) داشته باشند. ارایه و ارسال اسناد معتبر در تایید نکات ذکر شده ضروری است.
- نمایش‌های تهران از دو طریق دیدن فیلم اجرا یا دیدن اجرای زنده نمایش ها ، توسط هیات انتخاب به این بخش راه پیدا خواهند کرد.
- گروه‌های نمایشی تهران که علاقه مند به حضور در این بخش هستند، ضروری است با پر کردن و ارسال فرم مربوط و مدارک مورد نیاز، حداقل 10 روز قبل از پایان اجرای عمومی، آمادگی خود را به دبیرخانه جشنواره اعلام کنند و یا  فیلم اجرای خود را به همراه مدارک به ستاد جشنواره ارایه دهند.
- اسامی آثار برگزیده این بخش در دی ماه 1388 اعلام خواهد شد.
- به گروه‌های راه یافته به این بخش، حداکثر تا سقف 30 میلیون ریال (به تشخیص کمیته انتخاب و بنا بر ضوابط اعطای کمک هزینه جشنواره) پرداخت خواهد شد.
- این بخش به صورت غیر رقابتی برگزار خواهد شد.
- حداکثر 10  اثر از تهران در این بخش پذیرفته خواهد شد.
- حداکثر 18 اثر پس از برگزاری جشنواره‌های تئاتر استانی و سپس جشنواره های تئاتر مناطق کشور، برگزیدگان این جشنواره‌ها نیز در این بخش حضور پیدا خواهند کرد.
- ستاد برگزاری جشنواره می تواند از میان اجراهای عمومی در شهرستان‌هایی که با اقبال عمومی روبه‌رو بوده‌اند برای حضور در این بخش دعوت به عمل آورد.

2. بخش جشنواره جشنواره‌ها
ستاد برگزاری بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با هدف تشویق برگزیدگان جشنواره‌های سراسری  تئاتر کشور ونیز امکان دست یابی به چشم اندازی از این جشنواره‌ها، بخش منتخبان جشنواره‌های نمایشی کشور را برگزار می‌کند.         
? شرایط
-  ‌‌گروه‌های متقاضی حضور در این بخش باید از سوی هیات داوران یا ستاد برگزاری هر یک از جشنواره‌های سراسری و معتبر داخلی به عنوان نمایش برگزیده جشنواره مربوطه به دبیرخانه جشنواره تئاتر فجرمعرفی شوند.( هر جشنواره صرفاً می‌تواند یک برگزیده اعلام کند.)
-   ‌محدوده زمانی برگزاری جشنواره‌های یاد شده از دی ماه 1387 تا دی ماه 1388 است.
-  ‌‌گروه‌های منتخب باید با نامه رسمی از سوی سازمان برگزار کننده جشنواره به دبیرخانه جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر معرفی شده و این معرفی نامه همراه با فرم مربوط، حداکثر تا 5  روز پس از برگزاری جشنواره به دبیرخانه جشنواره ارسال شود.
-   حداکثر 12  اثر در این بخش انتخاب خواهد شد.
-   به گروه‌های راه یافته به این بخش،حداکثر تا سقف 20 میلیون ریال (به تشخیص کمیته انتخاب و بنا بر ضوابط اعطای کمک هزینه جشنواره) پرداخت خواهد شد.
-   این بخش به صورت غیر رقابتی برگزار خواهد شد.

3. بخش تجربه‌های نو
ستاد برگزاری بیست‌و‌هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با هدف ارایه تجربه های نو و نیز ایجاد امکان بروز خلاقیت‌ها در حوزه تئاتر، بخش تجربه‌های نو را برگزار می‌کند.
? شرایط
- متقاضیان حضور در این بخش باید تقاضای خود رابه ضمیمه طرح نمایشی و شیوه اجرایی مد نظر در قالب فرم مربوط، حداکثر تا تاریخ 25/5/1388 به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
- طرح های نمایشی پذیرفته شده تا 25/6/1388 اعلام خواهند شد.
- آثار متقاضی حضور در این بخش، نباید قبلا اجرای عمومی داشته و یا در جشنواره‌ها حضور یافته باشند.
- دیدن و انتخاب نمایش گروه‌هایی که طرح نمایشی آنها پذیرفته شده است از تاریخ 25/8/1388 تا 5/9/1388 انجام خواهد شد.
- اسامی قطعی شرکت کنندگان در این بخش تا تاریخ 19/9/1388 اعلام خواهد شد.
- ظرفیت پذیرش آثار در این بخش، حداکثر 9  نمایش خواهد بود.
- ملاک اصلی در انتخاب آثار این بخش، گرایش‌های آموزشی، تجربی، خلاقیت‌های نوین نمایشی، استفاده حداقل از امکانات صحنه و تکیه بر جوهر اجرایی نمایش خواهد بود.
- اجرای عمومی آثار پذیرفته شده در این بخش، منوط به بررسی وتایید شوراهای انتخاب آثار تالارهای نمایشی خواهد بود.
- به گروه‌های راه یافته به این بخش، حداکثر تا سقف 30 میلیون ریال (به تشخیص کمیته انتخاب و بنا بر ضوابط اعطای کمک هزینه جشنواره) به منظور آماده سازی اجرا پرداخت خواهد شد.
ـ این بخش به صورت غیررقابتی برگزار می‌شود.
- در صورت پذیرش اثر برای اجرای عمومی، مبلغ کمک هزینه به عنوان قسط اول تلقی خواهد شد.

4. بخش تئاتر خیابانی
ستاد برگزاری بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با هدف ترویج نمایش‌های مردمی قابل اجرا در مکان‌های عمومی و نیز دست یابی عملی به تعریفی صحیح از نمایش خیابانی متکی بر فرهنگ ملی، بخش تئاتر خیابانی را برگزار می‌کند.

? شرایط
- بخش تئاتر خیابانی به دو شکل برگزار می‌شود:
الف) برگزیدگان جشنواره سراسری تئاتر خیابانی (با اولویت نما یش های آیینی و اقلیمی )
ب) نمایش های خیابانی ویژه انقلاب اسلامی یا متناسب با نامگذاری سال 1388
- متقاضیان حضوردر بخش " نمایش های خیابانی ویژه انقلاب اسلامی یا متناسب با نامگذاری سال 1388 " باید تقاضای حضور خود را به ضمیمه طرح نمایشی در قالب فرم مربوط، حداکثر تا تاریخ 1/6/1388 به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
- طرح های پذیرفته شده تا 5/7/1388 اعلام خواهند شد.
- دیدن و انتخاب نمایش‌هایی که طرح نمایشی آن‌ها پذیرفته شده است از تاریخ 21/9/1388 تا 30/9/1388 با هماهنگی گروه و ستاد برگزار جشنواره انجام خواهد شد.
- اسامی قطعی شرکت کنندگان در این بخش در تاریخ 10/10/1388 اعلام خواهند شد.
- حداکثر آثار پذیرفته شده در دو بخش فوق 27  اثر( 15 اثر از طریق معرفی جشنواره سراسری تئاتر خیابانی و 12 اثر از بخش                نمایش های خیابانی ویژه انقلاب اسلامی یا متناسب با نامگذاری سال 1388) خواهد بود.
- به گروه‌های راه یافته به این بخش تا سقف 8 میلیون ریال (به تشخیص کمیته انتخاب و بنا بر ضوابط اعطای کمک هزینه جشنواره) پرداخت خواهد شد.
- بخش " نمایش‌های خیابانی ویژه انقلاب اسلامی یا متناسب با نامگذاری سال 1388 "به صورت رقابتی برگزار خواهد شد.
ـ ملاک اصلی در انتخاب آثار این بخش، توفیق اجرا در برقراری ارتباط با مخاطب، استفاده بهینه از فضای اجرا، استفاده بهینه از ظرفیت‌های نمایشی تئاتر خیابانی، بهره گیری حداقلی از امکانات و ارزشمندی پیام اثر با تکیه بر مولفه‌های اخلاقی، اجتماعی و فرهنگی خواهد بود.

5. بخش ویژه تئاتر ملل
ستاد برگزاری بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با هدف استفاده بهینه و هدفمند حضور گروه‌های تئاتر خارجی در ایران، توجه به ابعاد آموزشی و پژوهشی این حضور و ایجاد امکان آشنایی هرچه بیشتر هنرمندان تئاتر کشور به ویژه هنرمندان دانشگاهی و پژوهشگران با گونه‌های مختلف تئاتر جهان، بخش ویژه تئاتر ملل را  در سال 1388 به "‌تئاتردرکشورهای امریکای لاتین‌" اختصاص می‌دهد. اجرای 5 نمایش از این کشورها  با رویکرد سنتی و مدرن در این بخش پیش بینی خواهد شد.
?شرایط
- این بخش مختص گروه‌های تئاتر امریکای لاتین است.
- متقاضیان حضور در این بخش باید تقاضای  خود را در قالب فرم مربوط، حداکثر تا تاریخ 16/8/1388 به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
-  انتخاب آثار متقاضی حضور در این بخش به دو طریق: دیدن فیلم اجرا یا دیدن اجرای زنده نمایش‌ها انجام خواهد شد.
-  آخرین مهلت ارسال فیلم اجرا یا ارایه درخواست برای دیدن اجرای زنده  آثار، تاریخ 16/8/1388 است.
- منتخبان  این بخش در تاریخ 1/10/1388 اعلام خواهند شد.
ـ آثار نمایشی که معرف اشکال سنتی، معاصر و مدرن باشند در اولویت انتخاب این بخش قرار خواهند گرفت.

6. بخش مسابقه بین‌الملل تئاتر
ستاد برگزاری بیست‌و‌هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با هدف ایجاد زمینه تعامل فرهنگی بین گروه‌های تئاتر داخلی و خارجی و نیز ارایه الگوهای شایسته تئاتری برای هنرمندان جوان، بخش مسابقه بین‌الملل تئاتر را برگزار می‌کند.
? شرایط
- هیات عالی انتخاب جشنواره از میان گروه‌های پذیرفته شده در تمام بخش‌های موجود جشنواره، گروه‌های واجد شرایط مربوط به این بخش را انتخاب خواهد کرد. بدیهی است گروه‌های ذکر شده علاوه بر حضور در بخش مربوطه بنابه تشخیص هیات مذکور می‌توانند در بخش مسابقه بین‌الملل نیز حضور پیدا کنند.
- ستاد جشنواره در دی ماه 1388 اسامی گروه های این بخش را اعلام خواهد کرد.
- شرایط حضور نمایش‌های خارجی در این بخش در فراخوان بین‌المللی ارائه خواهد شد.

7. بخش نمایش‌های رادیویی و تلویزیونی
ستاد برگزاری بیست‌و‌هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با هدف تعامل فرهنگی بیشتر ما بین اشکال گوناگون تئاتری و تاکید بر نقش موثر آثار رادیویی و تلویزیونی در کنار سایر گونه های نمایشی، این بخش را برگزار می‌کند.
? شرایط
- تمام آثار نمایشی رادیویی و تلویزیونی که از طریق یکی از شبکه های رادیویی و تلویزیونی پخش شده باشند، می‌توانند متقاضی حضور در این بخش از جشنواره باشند.
- متقاضیان حضور در این بخش باید ضمن پر کردن و ارسال فرم مربوط، طی نامه رسمی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، تاییدیه زمان پخش و مجوز این سازمان برای حضور اثر در جشنواره را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
- آثار متقاضی حضور در این بخش باید حداکثر تا تاریخ 8/9/1388 در سه نسخه به صورت CD یا DVD همراه با فرم و تاییدیه یاد شده به دبیرخانه جشنواره واصل شوند.
- آثار پذیرفته شده، حداکثر تا تاریخ 9/10/1388 اعلام خواهند شد.
ـ به گروه‌های نمایش رادیویی راه یافته به این بخش، حداکثر تا سقف 15 میلیون ریال (به تشخیص کمیته انتخاب و بنا بر ضوابط اعطای کمک هزینه جشنواره) پرداخت خواهد شد.
- این بخش به صورت رقابتی برگزار می‌شود.
- ظرفیت پذیرش آثار در این بخش، حداکثر 18  اثر خواهد بود.
- محدوده تولید و پخش آثار ارسالی باید ما بین فروردین ماه 1387 تا آذر ماه 1388 باشد. (ذکر زمان پخش اثر در تاییدیه ضروری است.)

8. بخش چشم‌انداز تئاتر ایران در سال 1388
ستاد برگزاری بیست‌و‌هشتمین  جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با هدف ارایه تولیدات جدید تئاتر ایران و تامین نیاز اجرای عمومی تئاتر کشور در سال آتی، بخش چشم انداز تئاتر ایران در سال 1388  را برگزار می‌کند.
? شرایط
ـ صرفا نمایشنامه های ایرانی، پذیرفته شده و نباید قبلا هیچ گونه اجرایی در تهران و سایر شهرهای کشور داشته باشند.
- در این بخش موضوعات اجتماعی در راستای  میراث گرانقدر دینی و ملی کشور، ویژگی‌های فرهنگی، اقلیمی و بومی و توجه به دنیای معنوی انسان معاصر در اولویت خواهند بود.
- متقاضیان حضور در این بخش باید همراه با فرم پر شده مربوط، سه نسخه از متن نمایشنامه مورد نظر خود به همراه فایل آن در محیط word بر روی CD را حداکثر تا تاریخ 15/6/1388 به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
- نتیجه بررسی متون این بخش تا تاریخ 20/7/1388 اعلام خواهد شد.
- دیدن وانتخاب ‌نمایش‌هایی که متن آنها پذیرفته شده است از تاریخ 8/9/1388 تا 17/9/1388 با هماهنگی گروه و ستاد برگزاری جشنواره انجام خواهد شد.
- اسامی قطعی شرکت کنندگان در این بخش تا تاریخ 21/9/1388 اعلام خواهد شد.
- حداکثر ظرفیت پذیرش در این بخش 20  نمایش (تهران وشهرستان) خواهد بود.
- راه یافتگان نهایی به این بخش در اولویت اجرا برای سال 1389 قرار خواهند گرفت.
- به گروه‌های راه یافته به این بخش، حداکثر تا سقف 60 میلیون ریال‌(به تشخیص کمیته انتخاب و بنا بر ضوابط اعطای کمک هزینه) پرداخت خواهد شد.
- در صورت عقد قرارداد برای اجرای عمومی،  مبلغ کمک هزینه به عنوان قسط اول تلقی خواهد شد.
ـ این بخش به صورت غیر رقابتی برگزار خواهد شد.
- ستاد برگزاری جشنواره به هیچ عنوان، پذیرای طرح نمایشی نخواهد بود.

9. بخش تولید نمایشنامه و نمایشنامه خوانی
ستاد برگزاری بیست‌و‌هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با هدف حمایت از تولید نمایشنامه‌های فاخر و جبران بخشی از نیاز تئاتر کشور به نمایشنامه‌های شایسته برای اجرا، بخش تولید نمایشنامه و نمایشنامه خوانی  را برگزار می‌کند.
? شرایط
- پرداختن به میراث گرانقدر دینی و ملی کشور در راستای استحکام تئاتر ملی و توجه به ویژگی‌های، اقلیمی و بومی ایران اسلامی، الویت  اصلی این بخش است.
- آثار متقاضی حضور در این بخش نباید قبلا به چاپ رسیده و یا توسط گروه‌های داخلی و خارجی اجرا شده باشند.
- متقاضیان حضور در این بخش باید سه نسخه از نمایشنامه خود به صورت تایپ شده به همراه فایل آن در محیط word بر روی CD را  با فرم تکمیل شده مربوط، حداکثر تا تاریخ 4/7/1388 به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
- اسامی نمایشنامه‌های برگزیده در تاریخ 4/8/1388 اعلام خواهند شد.
- نمایشنامه‌های برگزیده از سوی انتشارات نمایش به چاپ خواهند رسید و حداکثر تا سقف 20 میلیون ریال (به تشخیص هیات داوران) به نویسنده هر نمایشنامه پرداخت خواهد شد.
- نمایشنامه‌های برگزیده برای اولین بار در طول برگزاری جشنواره، مورد خوانش قرار می‌گیرند.
- به گروه‌های نمایشی که متون این بخش را خوانش کنند، حداکثر تا سقف 15 میلیون ریال (به تشخیص هیات داوران و تعداد شخصیت‌های اثر) پرداخت خواهد شد.
ـ این بخش به صورت غیر رقابتی برگزار خواهد شد.
- ظرفیت پذیرش آثار در این بخش، حداکثر 9  اثر خواهد بود.

....

     ستاد برگزاری                    
          بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر


* آدرس پستی: تهران، خیابان حافظ، خیابان استاد شهریار، تالار وحدت، مرکز هنرهای نمایشی، دبیرخانه دایمی جشنواره ها
* تلفن:      66710702                     * نمابر:   66710702
* وب سایت:     Www.Theater.ir


****
فرم تقاضای حضوردر بیست و هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر

اینجانب:
با اطلاع کامل از مفاد، شرایط عمومی و توضیحات بخش مد نظر خود در فراخوان جشنواره بین المللی فجر با ارسال مدارک مورد نیاز اشاره شده، تقاضای خود را برای حضور در بخش                                                      اعلام می‌کنم.


*اسم اثر:                    * نویسنده:
*مدارک ارسال شده ( نمایشنامه، CD، DVD، عکس و... به تفکیک ذکر شوند):


*تعداد آثار ارسال شده(نمایشنامه، CD، DVD، عکس و... به تفکیک ذکر شوند):



*نشانی منزل:

*تلفن منزل:                                             * همراه:

*نشانی محل کار:

*تلفن محل کار:                                      *آدرس اینترنتی:
نام ونام خانوادگی
امضاء
تاریخ

 
****
جدول زمان بندی بیست‌و‌هشتمین جشنواره بین‌المللی‌ تئاتر فجر
1 ـ  بخش مرور:  محدوده بهمن ماه 1387 تا دی ماه 1388 ـ سقف اعلام تقاضا: دی ماه 1388  ـ  اعلام نتیجه نهایی: دی ماه 1388 ـ  سقف آثار: 28  ـ  نوع بخش: غیر رقابتی
2 ـ  بخش جشنواره جشنواره‌ها: سقف آثار: 12  ـ  نوع بخش: غیر رقابتی
3 ـ  بخش تجربه‌های نو: سقف اعلام تقاضا: 25/ 5/1388  ـ  اعلام نتیجه متون:  25/6/1388  ـ  زمان دیدن اجراها:  25/8/1388 تا 5/9/1388 - اعلام نتیجه نهایی: 19/9/1388 ـ سقف آثار: 9 - نوع بخش: غیر رقابتی
4 ـ  بخش تئاتر خیابانی: 
الف) جشنواره تئاتر خیابانی: سقف اعلام تقاضا: اعلام خواهد شد  ـ   اعلام نتیجه متون:  اعلام خواهد شد  ـ  زمان دیدن اجراها: اعلام خواهد شد ‌ـ ‌‌اعلام نتیجه نهایی: اعلام خواهد شد  ـ  ‌سقف آثار: 27 - نوع بخش: ‌رقابتی
ب) نمایش‌های ویژه انقلاب اسلامی و...: سقف اعلام تقاضا: 1/6/1388 - اعلام نتیجه متون:‌ 5/7/1388 - زمان دیدن اجراها 21تا30/9/1388 - اعلام نتیجه نهایی: 10/10/1388  ـ  سقف آثار: 27 - نوع بخش: غیر رقابتی
5 ـ  بخش تئاتر ملل: سقف اعلام تقاضا: 16/8/1388 ـ  اعلام نتیجه نهایی:  1/10/1388  ـ  سقف آثار: 5  ـ  نوع بخش: غیر رقابتی
6 ـ  بخش مسابقه بین‌الملل: اعلام نتیجه نهایی:  دی ماه 1388  ـ  سقف آثار: 6  (ایران) 10 (بین الملل) - نوع بخش: ‌رقابتی
7 ـ  بخش رادیو تلویزیون: محدوده: فروردین ماه 1387 تا آذرماه 1388  ـ  سقف اعلام تقاضا:‌ 8/9/1388  ـ  اعلام نتیجه نهایی:   9/10/1388  ـ  سقف آثار:  18  ـ  بخش: ‌رقابتی
8 ـ  بخش چشم اندازتئاترایران درسال 1389: سقف اعلام تقاضا:‌  15/6/1388  ـ  اعلام نتیجه متون:‌  20/78/1388 ـ زمان دیدن اجراها: 8/9/1388 تا 17/9/1388  ـ  اعلام نتیجه نهایی: 20/9/1388‌ـ ‌سقف آثار:  20  ـ  بخش: غیر رقابتی
9 ـ  بخش تولید نمایشنامه و نمایشنامه‌خوانی: سقف اعلام تقاضا:  15/6/1388 ‌ ـ  اعلام نتیجه نهایی: 20/7/1388  ـ   سقف آثار:  9  ـ  بخش: غیر رقابتی ‌
10 ـ  بخش پژوهش: سقف اعلام تقاضا: 10/8/1388  ـ  اعلام نتیجه نهایی:‌10/9/1388 ـ  بخش: غیر رقابتی 
11 ـ  بخش عکس و پوستر: محدوده مهرماه 1387 تا دی ماه 1388 ـ  سقف اعلام تقاضا 15/9/1388 ـ  بخش: ‌رقابتی ‌
12 ـ  بخش موضوعی

برای اطلاعات بیشتر به سایت http://www.theater.ir/news.show/+25390 مراجعه فرمایید .

 

منبع : ایران تئاتر


نوشته شده در چهارشنبه 88/4/3ساعت 3:55 صبح توسط یزدان ذوالقدر نظرات ( ) |

Design By : Pars Skin